Löpning #21/2016

#21/2016 5,4 km. Fick med 21an idag igen och då även båda hundarna på en gång. En väldigt långsam runda. Bra för en ond kropp. Vänster arm och ryggsida har fortsatt blivit värre idag efter fallet från hästryggen i förrgår men nu vänder det nog snart. Svullnaden där jag landade på ryggen bör väl så småningom börja ge sig. Är fortfarande väldigt nöjd att jag valde att springa både igår och idag. Det gör susen med en redig blodgenomströmning i onda muskler.

Fille är lätt frustrerad över att det går så långsamt och Hugo är så trött så att tungan nästan släpar i backen…

IMG_9186[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.