Rivstart på nya jobbet Head of Development Vind, EnBW

Det blev en rivstart på nya jobbet, Head of Development VindEnBW. Ett par introduktionsdagar sen iväg på två dagar Leadership program. Ganska trött efter fyra intensiva dagar bland nya medarbetare men så roligt att få jobba främst med vindkraft igen. Ser fram emot fortsättningen. Både att få utvecklas och lära mig nytt samtidigt som jag hoppas förmedla mina kunskaper vidare och få andra att utvecklas.

De sista två dagarna höll vi till på Hindåsgården Konferens & Spa. Mycket bra mat och Ruth gillade speciellt att motionsspåren låg precis i anslutning till anläggningen så att hon fick promenader i skogen.

This entry was posted in Förnybar energi, Vindkraft and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

1 Response to Rivstart på nya jobbet Head of Development Vind, EnBW

  1. Pingback: Ruth har blivit kontorshund | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] ← Rivstart på nya jobbet Head of Development Vind, EnBW […]