Aset till soffa åkte ut

Tillsammans med de fina köksmöblerna fick jag med ett Swedese soffbord, en gammal sliten Ikeasoffa och fåtölj. Slängde ut det slitna Ikeabordet tillsammans med det stora aset till schäslong- och divansoffa. Det var en bara sju år gammal Miosoffa men ganska slut. Det som var avgörande för bytet var dock att Robban, robotdammsugaren, inte kunde göra sitt jobb eftersom soff-aset var för låg att komma under. Det är inte så vackert med sammelsuriet av plädar som pryder soffan och fåtöljerna men det funkar för Robban att jobba så att golvet kan hållas hyfsat sanerat utan alltför stor arbetsinsats. Det får duga tills jag trillar över något bättre. Först på önskelistan står en eller ett par lagom stora fotpallar som Robban kan komma under.

This entry was posted in Second hand and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.