Löpning #14/2016

#14/2016 9,5 km. Kan inte påstå att jag ligger på latsidan precis. Det ger många möjligheter till rörelse det här livet på landet. Efter att ha ridit en häst på förmiddagen och en annan häst på eftermiddagen så blev det hundarnas tur med löpning. Ett varv med Fille och ett med Hugo. Det blir fyra varv x 4,7 km totalt för hela dagen. Två med hästar och två med hundar. Var inte speciellt pigg i benen så det fick gå något långsammare än annars. Men är fortfarande sprudlande glad att jag får ut mig att springa.

Förhoppningen var att hundarna skulle vara trötta så att de inte skulle orka bry sig speciellt om påsksmällarna. Det hjälpte inte… som tur är så är de i alla fall inte rädda. Det är däremot full vakt med hyperstressade jyckar som följd…

Bilden är tagen innan det började smälla.

IMG_8743[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.