Löpning #22/50 Spring time edition

#22/50 10,1 km. En näradödenmil… fy sjutton så tungt och jobbigt det var idag. Hade dock kämpat på tappert ändå för snittiden blev 5 min/km och det är verkligen klart godkänt. Ändå så kändes det ibland nästan som att jag sprang på stället under löprundan. Hur kan löprundorna bli så olika jobbiga när förutsättningarna är ungefär lika? Är det så för er som är friska också eller är det sköldkörtelsjukdomen som spökar enbart tro..? Eller är det brist på sömn som ställer till det? Fast det gick ju bra med springandet i helgen och inte hade jag sovit så mycket mer då..?

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.