Löpning #38/2018

#38/2018 4,7 km. Det där att få tiden att räcka till är minsann inte det lättaste. Bloggandet släpar… Det blev en repris med löpning så inte bara en dag löpning utan både nästa och ytterligare nästa dag, det här passet. Tre dagar på raken. Det är en bra runstreak för att vara jag. En löprunda med Fille som följdes av en häst- och hundpromenad. Det var mulet och relativt svalt ända fram tills jag svidade om till löparkläder och drog iväg med Fille. Då lättade molnen och det blev sjukt varmt igen. En tung runda.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning, Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.