Löpning #57/2017

#57/2017 4,7 km. Hade tänkt löpning idag på förmiddagen men det åskade och åskade och sedan så åskade det en stund till. Springa i åskoväder, det gör jag inte! Sedan var det fullt ös med möten och ärenden hela eftermiddagen. Var hungrig och trött när jag kom hem. Satt och nästan somnade vid köksbordet när jag läste en psykolog- och pedagogisk bedömning. Så då tog jag mig ut och sprang i alla fall. Superduperduktigt av mig! Fille blev överlycklig. Som vanligt.

IMG_8267[1]

This entry was posted in Hundar, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Löpning #57/2017

  1. Pingback: Löpning #58/2017 | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] ← Löpning #57/2017 […]