Löpning #9/50

#9/50 12 km. Skulle springa korta rundorna men återigen bad Fille så snällt att få springa den längre rundan och verkligen höll ut åt andra hållet där vi annars ska svänga av så visst blev det den längre. Jag är VEK när det kommer till bejdande hundögon men icke när det kommer till att tvinga ut mig på springturer vad det verkar. För att trots att jag var rätt sliten redan efter de första sju km med Fille var jag hem och vände för en runda till med Hugo. Inte är det behagligt och inte går det speciellt rappt men jag tar mig runt…

Nu har det gått en vecka utan att jag hört ett knäpp från Polar om min rätt kassa pulsklocka. Kan tycka att det är rätt dåligt. Köper inte grejer för att jag tycker att det är kul att shoppa utan för att jag gärna vill ha användning för dem… Idag uppförde den sig i alla fall hyfsat.

Kom ihåg att knyta dubbelknut på skosnörena idag så jag slapp stanna och knyta skorna stup i kvarten… Det ena verkar ha knutit upp dubbelknuten under rundan men den vanliga knuten hade klarat sig.

IMG_5504[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.