Löpning #8/50

#8/50 10,1 km. Idag får det nog räknas som ett hardcore pass även om det inte var tillräckligt långt egentligen. Ett riktigt skitväder, kallt, blåsigt och det regnade småspik på tvären. Ett riktigt kallt och blött regn, vidrigt!

Provade att sätta pulssensorn på bröstet idag. Inte blev det bättre. Den är verkligen inte frisk… undrar när de tänker höra av sig från Polar..?

Första varvet med Fille gick rätt ok. Han drog inte riktigt lika mycket som han brukar i vädret som var. Kilometerrakan i rätt motvind med regnet som piskade i nyllet var så där men vi tog oss hem igen. Att dra ut på varv nummer två med Hugo krävde en oerhörd stor dos vilja och beslutsamhet. Plus att Hugo hade blivit så ledsen om inte han hade fått sin runda. Tungt så tungt. Tippar på för lite mat i kombination med ännu en feltajmad dos medicin. Sen blir det de dyngsura kläderna lite extra vikt att släpa på också.Men, nu när jag ser på kmtiderna gick det ändå inte så långsamt som det kändes under rundan.  För det kändes som att jag knappt hade styrfart. Det är ändå helat makalöst vad bra kläder gör för komforten under springturer i skitväder. Trots att jackan var dyngsur var jag inte blöt innanför och tightsen var också redigt blöta men känns inte kalla. Sen att jag var iskall om låren får nog skyllas på blåsten. Nu får det bli långkallingar på hädanefter. Summa summarum kan jag nog allt konstatera att det här var ett bra träningspass för psyket…

T o m Fille tyckte att det var ett äckligt väder men springa ville han ändå… Det här är hunden som älskar att springa!

IMG_5342[1] IMG_5343[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.