Löpning #54/2018 Rehablöpning del 1

#54/2018 4,7 km rehablöpning del 1. Det där att köra rehablöpning för knäskada med en draghund som älskar att springa, det är inte en superbra idé. Hade lite känning av knät men det gick ändå bra att springa. Vågade släppa på lite även i nerförsbackar och det kändes som att steglängden tänjdes ut. Nästa gång är det dags att överge femminutersintervallerna och köra tio minuter. Hur nu det ska gå..? Var nästan kräkfärdig sista minuten av sista löpintervallet. Jycken var som vanligt fullständigt oberörd…

 

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.