Löpning #76/2016

#76/2016 5,6 km. Så blev det dags att prova om kroppen höll för en löprunda efter helgens hästolycka. Lyckades hålla det till en lugn och fin runda. Fotleden höll men den är inte bra, det blåa benet och knät skötte sig fint. Det som var jobbigast var den onda tån som aldrig behagar läka. Nu har den bråkat sen i slutet av juni. Det är fem månader vid det här laget. Jaja, när jag väl sprungit iväg lyckades jag förtränga den med. Det blev en riktigt bra runda. Är väldigt nöjd att jag inte sprang som en tok utan höll ett lägre tempo. Känner mig synnerligen duktig!

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.