Löpning # 62/2016

#62/2016 5,6 km. Yes she´s back! Äntligen en runda med lite fart i utan den där motiga känslan. Det blev lite stressigt på förmiddagen och den planerade löprundan höll på att brinna inne mellan allt som skulle hinnas med på jobbet. Men, hittade ett litet glapp där jag skulle kunna trycka in en löprunda och fortfarande hinna med att haffa konsulten innan han körde vidare igen. Slängde på mig träningskläderna och iväg. Det var som sagt väldigt snävt att hinna pressa in den där springturen så det fick bli till att hålla tempot uppe. Vet egentligen inte hur bra det är att springa bort stress och samtidigt lägga på ett extra stresspåslag men som det gick! Har på 2,5 vecka kapat ca 20 sekunder på kilometertiden på jobbrundan. Det är skitbra! Dessutom flöt det på bra. Ingen nära dödenupplevelse. Relativt rappa ben. Orkade till och med öka på slutet. Undrar vad det är som gjort skillnad..? Kanske en kombination av kallare väder, att den återupptagna träningen gett resultat och en upptrappning av medicineringen för sköldkörteln. Japp, så är det nog.

Träning på arbetstid är bra skit!

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.