Löpning #47/2016

#47/2016 4,7 km. Efter två månader med den ena skadan efter den andra, överansträngd uppblossad gammal stukning av vänster fotled, avåkning från häst med lätt hjärnskakning och sen ytterligare en avåkning från häst med skadad vänsterfot, har det varit vila i stort sett sen i slutet av juni. I eftermiddags tog jag mig så äntligen i kragen och gav mig ut på en löprunda med draghunden Fille. Han blev överlycklig! Sen tyckte han i och för sig att löpningen gick så långsamt så att det kunde räknas som söndagspromenad med försök till kissepauser mest överallt. Ont har jag mest överallt ändå. Undrar hur det ska gå att ta mig ur sängen i morgon bitti..?

#48/2016 5,1 km. På andra varvet (som väl egentligen knappast kan räknas som någon löprunda men råkade spara den av bara farten) hade jag Hugo i höftbältet och Skálda i grimskaft. Med kom också Lisa på Birkir. Birkir hade dock så mycket annat att fundera på så det där att gå framåt, det gick inte. Sakta men säkert tog vi oss i alla fall igenom rundan. Tur var kanske det för Hugo var trött redan av den ansträngningen.

IMG_2266[1] IMG_2276[1] IMG_2273[1]

This entry was posted in Hundar, Islandshästar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Löpning #47/2016

  1. Pingback: Löpning #48/2016 | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] 3,3 km. Så var det dags att försöka ge mig på det där springandet igen. När jag försökte för två veckor sen blev jag så sjuk så det fick bli en väldigt försiktig start på löpband på hotellet den […]