Löpning #22 Sommar 2015

#22 9,5 km. Alltså jag är ju en knepig typ… Efter en arbetsvecka med alldeles på tok för lite sömn låg jag och halvsov nästan till kl 11. Det händer nästan aldrig så jag behövde väl förmodligen det. Har varit lite småyr till och från, så även idag, så jag kom fram till att jag inte skulle springa. Tog tag i trädgården igen. Hade fortfarande kvar lite plantor från mammas rabatt som skulle ner någonstans här hemma. Jobbade på bra. Sen kom jag på att jag visst skulle springa med hundarna, så då gjorde jag väl det i alla fall. Först tänkte jag köra iväg till Långåsspåret så att det inte skulle bli en så lång springtur. När jag var ombytt och klar blev det ändå nästan milen hemifrån. Tyckte att det var rätt behagligt väder när jag jobbade i trädgården. Ungefär 20 grader i skuggan och en svalkande vind. Tyckte inte alls att det var lika behagligt väder när jag sprang. Fortfarande för varmt. Fille har inte ont av värmen men Hugo, efter den första lyckan över att få komma ut på en löprunda började han sacka och sacka och sacka. Till slut blev det knappt styrfart. Eftersom det är den som är tröttast som bestämmer tempot ägnade jag mig åt att lyfta på benen lite extra istället för tempo framåt när det gick så långsamt så att klockorna nästan stannade… Sista biten hem fick han upp farten igen.

Springer i mina älskade Nike Free Flyknit 4.0 igen. De är verkligen helt suveränt sköna. Vill till att inte slarva med fotisättningen bara… nästan odämpade skor och mestadels asfalt så vill det till att vara rädd om kroppen.

IMG_5046[1]

Hur jobbigt det än är under själva löprundan är det verkligen sällsynt att jag ångrar att jag tvingar ut mig. Trots att jag får ont av springandet tror jag att jag skulle ha ännu ondare utan det. Dessutom blir hundarna så otroligt lyckliga när det blir löpträning. Även Hugo… men han är bra trött efteråt.

IMG_5045[1]

Det där springandet gör gott även för Fille, som trots allt blir åtminstone lite trött…

IMG_5067[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.