Löpning #19/50 Vinter 2014/2015

#19/50 10,8 km. Var precis på håret att det gick att springa. Hade torkat upp rätt bra på vägarna men det hade börjat frysa på när jag sprang iväg. Halkade till på en isfläck när jag hängde där bak i höftselet efter Fille men fick snabbt tillbaka balansen igen. Har alltid pannlampan på mig när jag springer när det är mörkt. Brukar normalt bara tända den när vi får möte med bilar för att tala om att vi finns är men idag fick den vara igång båda varven just för att undvika eventuella isfläckar.

Hugo var tröttare… som vanligt.

Var tur att det gick att springa i de vanliga skorna. Tyckte ändå att det gick rätt bra att springa med Icebugsen i lördags ,då när det var en där dagen med vinter. Men tror du inte den löprundan resulterade i en blå tå i alla fall. Även om jag bäddade in fötterna i dubbla strumpor och tyckte jag var rädd om tårna. Då har jag väl minst ett halvår kvar med öm stortå..

IMG_1368[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.