Löpning #15/50 Vinter 2014/2015

#15/50 10,8 km. Första tre km kändes rätt ok förutom att fingrar, tår och fötter var bortdomnade efter att ha haft hovslagaren här och frusit i stallet. (Passade på att sitta och blunda en stund där när jag väntade i stallet. En räddning trötta dagar som kräver fullt ös.) Vid tre km var händerna så pass varma att jag kunde ta av vantarna även om fingrarna inte riktigt kommit till liv än. Vid 3,5 började även fötter och tår vakna till liv. Blåste en iskall nordlig vind. Var pest i motvinden, blev lite bättre när den slutade att vara mer eller mindre rak motvind. Efter de där första tre km började höfter och rumpa krångla allt mer. Det är motigt men kutar envetet på även om det inte går så snabbt. Det riktigt usla tempot bitvis får dock beskyllas Hugo som inte har så bråttom hela varvet… själv skulle jag föredra något snabbare i alla fall. Kommer ju aldrig hem när det går så där uschligt långsamt.

Ett varv med Fille och sen ett med Hugo. De var överlyckliga när de insåg att det var löpning på gång. Hugo, ca 50 kg tung, började studsa runt benen som en studsboll och bita i kopplet. Det är en intressant upplevelse…

Skönt när de fått röra på sig. De är lite lugnare då de där jyckarna…

IMG_1242[1]

Börjar komma långt efter i den där utmaningen men efter att ha varit med i dem ett tag känns det inte så blodigt längre. Det får bli så många löprundor det blir helt enkelt.

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.