Löpning #48 & 49/50 Autumn edition 2014

Vaknade i morse och tänkte att, jaha, nu bröt förkylningen ut även hos mig. Kollegor och andra jag stött på har snörvlat och haft sig det sista. Hade ont i halsen och var lite snuvig. Somnade om en stund. Sen när jag kom upp hade jag inte alls ont i halsen längre och inte var jag speciellt snuvig heller. Möjligtvis lite hes. Ingen ursäkt att inte springa alltså…

 #48/50 7,2 km.  Eftersom andra varvet med Hugo också skulle omfatta tioåringen vilket förmodligen innebär rätt lite springa och mycket promenad fick det bli en sjua med Fille. Jag kämpar på… det går ändå rätt hyfsat.

#49/50 4,7 km. Så ett andra varv med Hugo och tioåringen. Idag sprang han hela första km lite drygt. Sen några omgångar till, kortare och kortare för varje. Han får sån förskräcklig håll stackaren. Försöker missionera om andningen men det går så där… Inga sura miner i dag och fick rört på sig fick han ju. Det är en bra sak. 🙂

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.