Löpning #47/50 Autumn edition 2014

#47/50 10,9 km. Som vanligt en übertaggad Fille när vi drog iväg… med betoning på just drog. Är full broms på mig de första 100 m eller nåt för att det inte ska ända med förskräckelse. Han har sannerligen bråttom i början. Kändes bra de första tre km. Kom ihåg att sätta på de nya skorna från start idag. De kändes lätta och sköna att springa med. Sen efter tre km blev det tungt. Ack så tungt.

Tog en snabb toapaus före nästa runda med Hugo. Kanske inte för att jag var så nödig utan för att jag skulle få pausa en liten stund. Var nästan lite illamående. Ett tungt, mycket tungt varv till blev det. Trots att jag hade satt på mig de nya vinterbyxorna var det för kallt. Inte på låren och framsidan för där var det något extra windstoppermaterial men rumpan och baksidan lår var iskalla. Det var nog inte bra för det var en riktig ond runda. Varje steg de sista tre km var en kamp och gick på ren och skär envishet. Tur att Hugo sinkar så jag inte kunde försöka pressa mig själv mer…

Det är stort på nåt sätt, bara att ta mig ut och springa i mörker, mestadels tät dimma, kallt och jävligt efter en väldigt lång arbetsdag. Behövde bara sätta på lampan en enda gång för ett bilmöte. Annars sprang vi lite på känn. Det var verkligen mörkt ikväll. Vissa bitar fick jag gissa var vägen var…

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.