Löpning #14 Autumn edition 2014

#14 4,7 km. En hektisk kväll efter jobbet. Hämtade tioåringen på skolan. Hem och vände för att åka till frissan. Hem och vände för att hämta Hugo till lydnadsträning. Skulle vara på brukshundsklubben. Körde den vanliga vägen jag alltid kört. Nu hade de tydligen gjort om den till gång- och cykelväg. Det blev tvärstopp och bara att backa tillbaka uppför backen tills det gick att vända. Lyckades i alla fall hitta den nya vägen fram. Hem från lydnadsträningen. Bytte om och sprang med Fille, tempo, tempo, tempo för att hinna hem igen snabbt snabbt. Det var mörkt… pannlampa på. Laga mat och utfodra ungar samt mig själv, alldeles för sent. Få tioåringen i säng och läsa lite. Flytta bilar som stod i vägen för sopbilen som kommer imorgon. Äntligen en liten stund i soffan innan tvätten ska hängas, diskmaskinen packas och jag äntligen får stolpa in i duschen och slänga mig i säng. Pust…

This entry was posted in Hundar, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.