Löpning #48/50 Summer edition

#48/50 9,4 km. Vaknade till en väldigt dålig dag. Har varit lite väl mycket på sista tiden. Är svårt att få tiden att räcka till och då är det sömnen som får stryka på foten. Kör mig själv lite väl hårt. Var så illa så jag komade in i soffan igen när jag väl fått i mig frukost framåt 12-tiden. Lyckades i alla fall släpa mig ur soffan igen och ta tag i livet ett par timmar senare. Hundarna behövde springa så löpning blev det.

Ett lite snabbare varv med Fille och ett lite långsammare med Hugo. Som vanligt alltså. Filles varv gick rätt bra. Efter ett par hundra meter med Hugo blev det tungt och motigt. Vid 7 km och runkeepers upplysning om snittid 4:59 var första tanken att nu får jag öka. Sen kom jag på andra vettigare tankar om att jag inte alls behövde maxa utan att det var alldeles tillräckligt att vi mösade på i långsam takt. Var bra att jag överhuvudtaget lyckades ta mig ut på en löprunda.

Knäna har börjat krångla lite halvknepigt. Undrar om framför allt höger menisk börjar ha synpunkter på det här med löpningen..? Hoppas bara det är något tillfälligt…

Var ute och kände efter vad det var för väder innan för att sätta på mig lagom med kläder. Det blev ändå för varma. Hade räckt med kortärmat och jag satte på långärmat.

Blev även en kvällspromenad med tioåringen, grannen och granntösen som red min häst. Sen svullade jag och barnen kvällsfika med vaniljpannacotta och hallon. Resterna från det stora kalaset hos mamma igår. Mums!

IMG_0002[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.