Löpning #45/50 Summer edition

#45/50 9,4 km. Utan hundarna skulle det inte, verkligen INTE, blivit någon löpning ikväll. Det är kanske tur att de håller mig igång… för min egen motivation är död.

Sprang iväg med Fille i ett rätt gott väder, 19 grader och blåsigt. Dröjde inte länge innan det började regna. Var nöjd att jag hade lagt mobilen i en plastpåse i armhållaren. Höger knä körde någon underlig lealös variant men det rättade till sig efter några km. Mycket suspekt känsla. Tre hundmöten jag fick dra honom förbi.

Kom hem i ett förskräckligt regnväder. Bytte hund och gav mig ut på nästa varv i ovädret. Nu var det verkligen oväder. Spöregn och allmänt otrevligt. Men har Fille sprungit finns det ingen återvändo, bara att bita ihop och dra ett varv till med Hugo.

Hugo brukar uppföra sig rätt hyfsat när vi möter hundar numera, Fille är i o f s alltid hopplös, men två av de närmsta grannhundarna triggar dem nåt alldeles bedrövligt. Med Fille blev det tre hundmöten idag varav två med de värsta triggarna. Med Hugo ett, de flesta verkar ha vett att hålla sig inne i regnoväder, men han blev alldeles galen.

Helt dyngsur under löpningen. Blir tungt att springa när kläderna blir blöta och grusvägarna riktigt suger fast skorna varje steg. Sista km kom solen tillbaka och torkade upp oss något.

Typiskt, den knappa timmen jag var ute och sprang lyckades jag pricka in regnet…

Jyckarna sover i alla fall gott efter de har fått springa. Hugo har fortfarande inte torkat riktigt fyra timmar senare…

IMG_9883[1] IMG_9878[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.