Löpning #19/50 Summer edition

#19/50 10,3 km. Måste försöka sluta ha såna krav och vara lite snällare mot mig själv. Tyckte att det var en usel löprunda men sa åt mig själv på skarpen att det fortfarande är ett bra tempo även om jag inte tangerar personbästa varje runda…

Var varmt, blåsigt och segt men jag tar mig ut och jag tar mig runt… det är faktiskt gott nog.

avslutade med en barbackarunda på tjocksmockan till häst som behöver gå ner i vikt. Det är otroligt roligt att rida barbacka och vilken balansträning! Ännu roligare att hästen var piggare och mer alert.

IMG_9027[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.