Löpning #15/50 Summer edition

#15/50 5,7 km. Testade gränser med att ge mig ut och springa bara en timme efter middagen. Skulle köra hem Bea igen efter maten och ville inte köra fram och tillbaka i onödan så det fick bli att packa in hundarna i bilen och köra till Långåsspåret via Falkenberg. Det gick förvånansvärt bra med löpning så nära inpå matintag. Höll hållen stången med att andas med hela magen. Så fort andningen åkte upp slog hållen till så det var verkligen bra träning för att andas ordentligt… 😉

Fille körde skiten ur mig i två varv. Första knappa km hade han spår på en promenerande hund som vi sen hann upp och skulle ta oss förbi med en synnerligen taggad Fille. Det gick så där… men förbi kom vi i alla fall till slut. Sen mötte vi samma hund när vi vänt och sprang tillbaka men möten fungerar bättre än att springa om… även om det blir rörigt även det.

Hugo skötte sig fint. Han tycker det är varmt… det går inte så fort.

Det var verkligen varmt. Får nog ge mig en klapp på axeln för att jag faktiskt tar mig ut och springer i värmen trots det onda.

Men, mission accomplished…. två trötta hundar som sover gott i soffan. Eller soffan och soffan, Hugo har klämt ner sig i fåtöljen…  :=)

IMG_8865[1] IMG_8868[1]

Kompletterar med länken till löprundan när Runkeeper behagar vakna till liv igen…

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.