Löpning #37/50 Spring time edition

#37/50 9,6 km. Tjolahopp tänkte jag när jag såg snittiden men blev sen väldigt besviken när jag noterade att gps:en hade skojat till det lite och lagt på drygt 300 m första km så den där loggen stämmer inte. Men, om jag inte räknat helt fel så borde det ändå ha varit den snabbaste rundan vi gjort, jag och hundarna. Om tiden var 47:15 på ca 9,58 km bör väl snittiden bli 4:56 min/km och under 5 min/km har vi inte klarat innan. Så det får bli ett tjolahopp ändå. 🙂

Nu kom det en hösilageleverans mellan rundorna så jag hann pusta ut rätt länge innan Hugo och jag kom iväg men i alla fall. Det är kanske bra det där att ställa en gryta att puttra. Får lite brått hem igen då… första varvet för att stilla oron att den skulle koka över och andra varvet för att jag höll på att svälta ihjäl.

När jag sprang iväg:

IMG_8188[1]

När jag sprungit klart:

IMG_8191[1]

Gott var det!

This entry was posted in #blogg100, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.