Ännu en hysterisk dag

När ska de här fullständigt hysteriska dagarna ta slut..? Lämnade jobbet för att hämta lilleman och handla mat på vägen hem. Slängde in de handlade matvarorna i kyl och frys samt slängde ihop ett gäng vaniljpannacottaportioner som efterrätt till kvällens bjudmiddag. Körde lilleman till fotbollen och dumpade mammas bil för reparation med körhjälp av tonåringen. Hem igen och kastade mig på matlagningen inför kvällens bjudmiddag. Det blev faktiskt mat även ikväll. Det serverades kyckling med rotfrukter och lök i ugn. Till det en kall sweet chilli yoghurtsås och sallad. Försökte förutom pannacottan till efterrätt även bli av med mandelkakan från igår. Det gick så där men lite åtgång var det även på den.

När styrelsemötet var avklarat och gästerna gått producerades en enorm mandelkaka, en tredubbel sats. Får väl ta med och bjuda på lite födelsedagsfika på nya jobbet imorgon när det så passande var tomt på vem som skulle bjussa på torsdagseftermiddagsfika…

Hoppas den blev bra bara… annars blir det lite jobbigt.

IMG_8008[1]

This entry was posted in #blogg100, Fika, Glutenfritt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.