Löpning #48/50

#48/50 9,5 km. Har haft en tung vecka. Mötet på lillemans skola i måndags blev en fullständig chock som ställde om kroppen till krisläge. Så många korkade och inskränkta människor det finns med fördomar, förutfattade meningar och ointresse att ta reda på fakta och lyssna istället för att tro sig veta bättre. Sov inte på två nätter och huvudvärken har suttit som en smäck hela veckan. Med en kronisk svår sjukdom som förvärras kapitalt av stress gav det här ett stresspåslag som kunnat sänka vem som helst. Nu är jag som tur är svårsänkt. Dippar men kommer sen upp igen relativt omgående. Den här gången arg som ett bi. Har dels jobbat och dels har kroppen inte alls varit i trim för några löprundor. Efter att äntligen ha fått sova några timmar i natt körde jag hem tidigare från jobbet för att komma ut på en springtur medan det fortfarande var ljust. Det har snöat rätt rejält här på hallandsslätten de senaste dagarna och det fortsatte fylla på ytterligare under löprundan. Blev en hel del snöpulsande, uppåt halvmetersdrivor som värst. Varvet med Fille kändes enkelt. Han drar och jag hänger på. Varvet med Hugo var tungt men det gick med en redig dos vilja. Hundarna tycker det är så roligt! Det allra bästa var att jag sprang bort huvudvärken och de värsta spänningarna i nacke och axlar. Rena rama medicinen!

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.