Löpning #46/50

#46/50 10,4 km. Det blir väldigt sällan som jag tänker mig. Löprundan var planerad till fm men ett telefonmöte och lite andra angelägna jobbsaker behövde betas av först. Klockan hann bli drygt lunch så det var bara att peta i mig en sen lunch och vänta ett par timmar till. Kom i alla fall ut. Rundan med Fille kändes knappt av, förutom mötet med grannen med hundar. Fille blir helt okontaktbar och galen vid hundmöten. Någon som har lust att träna hundmöten..? Valde ett annat varv med Hugo. Vet inte om det var så smart. Om första varvet med Fille var en barnlek var andra varvet med Hugo en mardröm. Sprang i Iebugsen och det är inte helt bra att springa med dem på asfalt. Om inte annat är det inte speciellt behagligt. Försökte alltså att springa så mycket det bara gick bredvid vägen. Snömodd är halkigt och bakhalt… När vi sprang in på sista tvåkilometersrakan slog motvinden till så där så att tårarna forsade. En riktig kamp att orka hela vägen hem. Men skam den som ger sig, hem kom vi till slut. Genade inte ens över åkern som jag ett tag var sugen på att göra…

This entry was posted in Löpning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.