Löpning #53/2019

Löpning #53/2019 4,7 km. Har inte känt mig helt kurant efter Göteborgsvarvet men idag fick det vara nog med latheten efter två veckors vila. Någon måtta får det väl ändå lov att vara! Sprang ett varv med Fille. Var halvdöd innan jag var hemma igen. Jaja, bara att kämpa på. Gick sen ännu ett varv med Rocky + tonåring. Rocky har fått infektion efter kastreringen och äter antibiotika sedan i fredags så han får inte springa än men en långsam promenad blev det. Båda hundarna var väldigt nöjda att få komma ut och röra på sig. Även matten var faktiskt nöjd att vara igång igen.

Skumt det blir när bilden med selfien blir spegelvänd. Blir det alltid så tro..?

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.