Löpning #40 och 41/2019

Löpning #40 4,7 km. Söndagens löpning med Fille. Lyckades i torsdags med bedriften att ta emot en vältande EU-pall, den tunga varianten, i knävecket på vänster knä med ett mycket färgglatt blåmärke modell större som resultat. Funderade en stund före jag svidade om till löparkläder om det kanske kunde vara bra att vila det där blåmärket före jag började ut och springa. Det avslogs dock. När jag sprang iväg svor jag ve och förbannelse över detta beslut. Det var nämligen inte alls skönt att springa. Det gjorde typ ONT varje gång vänster ben landade i marken. Kom jag på bättre tankar, stannade, vände om och gick hem igen..? Nej, inte då. Efter två plågsamma kilometer kändes det inte så mycket längre och Fille var överlycklig att få springa. Så så var det med det.

Löpning #41 4,7 km.  Ett andra varv med Rocky i söndags. Han försökte fälla mig en sisådär tre gånger. En vinglig unghund modell större är mycket effektiva på att sätta krokben. Han har på bara några få löprundor annars blivit väldigt duktig på att hålla sig på ungefär rätt plats. Det går framåt.

 

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.