Löpning #5/2019

Löpning #5/2019 4,7 km. Kom iväg till gymmet igår för första gången sedan veckan före jul. Det kändes allt lite i kroppen idag. Men det var dags för löpning efter två vilodagar och sol att ta vara på efter att ha suttit med datorn i knät och möten det mesta av dagen. Fast nog var det motigt. Kan kanske ha något att göra med att draghunden körde skiten ur matten den första minuten. Värsta farten upp till vägen. Han är helt galen när han får komma ut och springa. Sen, när jag hade behövt draghjälp var han inte lika benägen att dra…

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.