Löpning #66/2018 Rehablöpning del 1

#66/2018 4,7 km rehablöpning del 1. Hade verkligen ingen lust att springa och hade avfärdat tanken. Var seg och hade lite lätt huvudvärk men så ändrade jag mig och sprang i alla fall. Bra val, löpning är bästa medicinen just mot seghet och lätt huvudvärk! Hundarna kan vara väldigt övertygande personliga tränare. Kanske ska sluta kalla det här för rehablöpning för nu springer jag hela rundan. Det går verkligen inte så fort som det gjort förr men ett helt ok tempo på 5:11 min/km.. Det var jobbigare idag så här gång nummer två att springa hela rundan men helt ok. Sista kilometern när det hade suttit fint med lite draghjälp tyckte Fille att det fanns annat roligt att syssla med. Som att försöka hinna sniffa runt lite.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.