Löpning #50/2018 Rehablöpning del 1

#50/2018 4,7 km rehablöpning del 1. Gymträningen från igår gjorde sig påmind idag. Jag har tydligen minst någon muskel i magtrakten. Det kändes idag. Idag var det rehablöpning på schemat. Först ut var det draghunden och premiärrunda för att prova nya höftbältet, ett non-stop-dogwear-running-belt-canicross . Fungerade mycket bra. Var lite orolig att de där grenremmarna skulle vara obehagliga men de kändes inte av alls. Bara fåfängan som fick sig en liten törn. Det kändes knappt att jag hade det där höftbältet på. Inget tryck runt höfterna som det varit från de andra jag haft. Inget att hålla på att flytta höftbältet så att det sitter på rätt höjd på höften. Det enda var att det fick vridas på plats om hunden for iväg åt sidan. Mycket nöjd med inköpet.

Löpningen gick bra. Inga större bekymmer med knät även om det känns att det är där.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.