Löpning #48/2018 Rehablöpning del 1

#48/2018 4,7 km Rehablöpning del 1. Det blev tre dagar emellan från förra gången istället för två. Igår fanns ingen tid för löpning. Det var nog bra så att knät fick vila. Fick med en tonåring. Tonåringen som skulle kunna ta draghunden hade ont i halsen och blev kvar hemma. Det där att med rehablöpning för ont knä är så där att kombinera med en draghund som har brått. Att springa och bromsa samtidigt är väl inte helt optimalt ur knäsynpunkt. Det gjorde lite ondare idag än vad det har gjort innan men inte värre än att det gick att springa. Tre gånger 5 minuter löpning hanns med. Fuskade bara med första passet promenad mellan löpningen som blev fyra minuter istället för fem. Andra gången höll jag de fem stipulerade minutrarna. Ja, det gick ju bra det där förutom lite mer smärta i knät.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.