Löpning #44/2018 Rehablöpning

#44/2018 4,7 km. Så var det dags för en liten upptrappning i rehablöpningen. Det fick bli hela 2 minuter 5 gånger med ungefär 5 min rask promenad emellan. Fick med mig tonåringen utan allt för stora protester. Då kom båda hundarna med på en gång. Hugo hade det lite jobbigt. Han är som sin matte, vill mer än vad kroppen är redo för. Han sprang på friskt första löppasset och började så klart halta lite. Det blev som tur är inte så farligt. Jag klarade knät rätt så bra. Kände av det först till de sista två minuterna men inte så farligt. Börjar redan få lätt panik över att jag ska hanka mig runt Göteborgsvarvet om ett halvår och än så länge springer jag totalt 10 minuter…

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.