Löpning #53/2017

#53/2017 4,7 km. Var inte alls planerat någon löpning idag men det skulle tydligen bli barnvagnspromenad för att mamman ville rida. Då fick det bli löpning med Fille först och sedan fick Hugo gå med på barnvagnspromenad. Fille var lika lycklig över att få springa som vanligt. Det är fortsatt lite tungt men springer gör jag. Konstaterade idag att Fille inte drar riktigt lika mycket under rundan. Det kan ha med det att göra att det går rätt mycket långsammare…

IMG_7796[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Löpning #53/2017

  1. Pingback: Barnvagnspromenad med Hugo och Melódia | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *