Löpning #47/2017

#47/2017 4,7 km. Gårdagens andra springtur. Eller springtur och springtur, det går inte fort med Hugo minsann. Skulle lika gärna kunna gå men tänker ändå att det blir en springtur, om än långsam, om jag springer låååångsaaaamt. Det blir en fruktansvärt massa steg av att springa långsamt. Tror det går tre löparsteg med Hugo på ett med Fille. Det gick att komma runt även det här varvet så här på morgonen före frukost men behagligt är det sannerligen inte. Är så avundsjuk på dem som tycker att det är bra start på dagen att börja den med löpning.

IMG_7316[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.