Löpning #46/2017

#46/2017 4,7 km. Note to self, NOTE TO SELF! Spring inte, jag upprepar INTE, direkt från sängen och före frukost igen. Gårdagens första löparrunda. Fick för mig att jag skulle prova att springa direkt på morgonen igen. Kanske att det hade ändrat sig från att vara vidrigt till att vara en sån där underbar start på dagen. Det hade INTE ändrat sig. Det var vidrigt. Envis som synden harvade jag på hela rundan med Fille men inte gick det fort.

IMG_7309[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Löpning #46/2017

  1. Pingback: Löpning #47/2017 | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] ← Löpning #46/2017 […]