Löpning #19 Sommar 2015

#19 5,8 km. Hade bestämt att jag var på tok för trött och sliten för löpning. Men efter att ha blivit fullständigt panikslagen av att 21an blivit av med jobbet med omedelbar verkan (det är fantastiskt med timanställningar och ska jag nu behöva försörja honom igen) så var jag ombytt, hundarna inpackade i bilen och på väg till spåret i alla fall.

Från att ha varit i stort sett folktomt i det där spåret i sommar var det ikväll mycket bilar på parkeringen. Det var skytteklubben som var igång för höstterminen. Bra miljöträning för hundarna med allt poffande.

Fille var först ut. Han brukar vara otroligt på när vi drar iväg men idag var han fullständigt galen. Jag fick gasa på rejält för att hinna med och samtidigt försöka bromsa efter bästa förmåga. Efter en stund förstod jag brådskan. Först sprang vi om ett promenerande par och sen en pappa som sprang med sin lille son. Det var alltså stövarnäsan som slagit igång spårfunktionen som gjorde att han fick så brått. Första km på 4,21 min i kuperad terräng. Sen blev det långsammare men han höll på att ta livet av mig i den 25-gradiga värmen.

Fille sover gott nu i alla fall.

IMG_4924[1]

Sen var det ett varv med Hugo på tur. Noterade att han haltade lite till och från. Stannade och kollade igenom trampdynorna, så att det inte satt något och irriterade. Nåja, det var inte värre än att vi fortsatte springa och Hugo bestämde tempot.

Jag överlevde… men det var nog på håret…

Bums i säng!

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.