Fröknäcket började tryta så jag slängde ihop en sats. Till min stora förvåning blev dock smeten inte alls som den brukar. Den är alltid betydligt lösare. Hällde på mer vatten och mer vatten och mer vatten. Sen tryckte jag ut den på plåtarna och även där betedde den sig annorlunda. Betydligt kladdigare. Men skam den som ger sig. Varför kasta ett öga i kokboken istället för att bara köra på av bara farten..? Tryckte ur smeten och skjuts in i ugnen. Sen kom jag på att jag hade glömt oljan… inte underligt den betedde sig annorlunda. Det verkar i o f s gå precis lika bra utan oljan. Det var gott! 😉
-
Recent Posts
Recent Comments
- Träna passivitet är svårt för aktiva schäfrar | Haargaard on Specialsök med störning
- Sicket slit, altanen såpskurad och klar | Haargaard on Årets såpskurning av altanen påbörjad
- Andra bärgningen på en månad, tredje verkstadsbesöket | Haargaard on Ny plåtis Karmann Dexter 570 AW 4×4
- En av anledningarna till såpskurandet av altanen | Haargaard on Årets såpskurning av altanen påbörjad
- Plåtisen bärgad till verkstan | Haargaard on Ny plåtis Karmann Dexter 570 AW 4×4
Arkiv
Kategorier
Meta
Kommentarer
No Trackbacks.