Det är fortfarande liv i den döda rosen

Var så ledsen att den fina rosa rosen, som skulle varit orange, dött i vinter. Tog tag i att klippa bort de döda grenarna. När jag så rensat bort ogräset runt rosen dök det upp små fina skott. Det är fortfarande liv i den döda rosen. Tänk att det ger sån glädje. Hoppas att det är en rotäkta ros så kommer den förhoppningsvis igen. Om jag inte slutgiltigt dödat den med allt frenetiskt ogräsrensande. Har jag väl maniskt börjat rensa kirskålsrötter går det liksom inte att sluta. För de tar aldrig slut.

This entry was posted in Trädgård and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

2 Responses to Det är fortfarande liv i den döda rosen

  1. Pingback: Rosskotten verkar ta sig | Haargaard

  2. Pingback: Nu slår snart den rosa rosen ut | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] jag rensade kring den döda rosa rosen, som visade sig inte var död, råkade jag ha av ett par av de små rosskotten. Stoppade ner dem i en kruka och det verkar som […]

  2. […] den rosa rosen snart ska till att slå ut. Ska bli så spännande att se vad det blir för blommor. Den såg helt stendöd ut efter vintern men så var där några rotskott som kom. Blir det en annan ros eller blir det […]