Värsta pallkragen ogräsrensad och yacon planterat

Tog tag i värsta pallkragen som var helt igenvuxen med brännässlor, kvickrot och kirskål. Tog ett par timmar att få väck det mesta av ogräset inklusive så mycket rotsystem jag orkade. Hur mycket rötter jag än drar bort, nog finns det ändå fler. Blev en stor hög med alla uppdragna rötter. Felix passade på att inta ryggposition på matten i ogräsrensandet när hon tyckte att hon inte fick någon uppmärksamhet. Nu är där fyra plantor yacon planterade. Hoppas verkligen att de tar sig. För det ska bli spännande att smaka. Kom över plantorna när jag skulle köpa ramslök och kom förutom ramslök hem med yacon och jordärtskockor.

This entry was posted in Katter, Odling, Självhushållning, Trädgård and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.