Rosskotten verkar ta sig

När jag rensade kring den döda rosa rosen, som visade sig inte var död, råkade jag ha av ett par av de små rosskotten. Stoppade ner dem i en kruka och det verkar som att de tar sig. Det är så fantastiskt med livsvilja och växtkraft.

Rosen i rabatten växer på så fint. Trodde jag hade haft ihjäl lavendeln jag köpte förra sommaren som stått kvar i krukan över vintern men det kommer lite grönt på den också. Den fick flytta ner i rabatten med rosa rosen så kanske den kommer igen. Läste någonstans att rosor trivs bra med lavendel. Har väl kanske inte så stora förhoppningar om den där lavendeln. Vet inte hur många jag planterat under åren här i Rucklet. Inte en enda har tyckt att livet här har varit värt att leva.

This entry was posted in Blommor, Trädgård and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.