Löpning #16/2017

#16/2017 4,7 km. Andra rundan gick som vanligt inte alls i samma tempo som den första med Fille. Tog med Hugo och Skálda. Skálda har bra fart och tycker verkligen att det är kul att springa. Hugo kämpade på bra för att hinna med. Efter halva rundan var han slut och sinkade farten. När vi kom ut över det öppna fältet skojade springande rådjur till det. Skálda drog på farten och Hugo drog på jakten så matten hade lite schå ett tag för att styra upp springandet med två röriga djur i varsin lina. Det redde upp sig utan incidenter.

IMG_4804[1] IMG_4801[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.