Löpning #70/2018

#70/2018 4,7 km. Fick plötsligt en lucka med ett inställt möte mellan alla dagens möten där det skulle kunna gå att klämma in två löprundor med hundarna. Det hade lagt sig lite snö som packats till is där bilarna kört. Det är vardagsedge på hög nivå att ge sig ut på en löprunda med draghunden i det väglaget men tänkte att har jag nu köpt nya skor för vintrigt underlag får jag väl våga mig på att prova dem. Det var supergrepp på lössnön. Njae att springa på det isiga underlaget. Ett absolut nej till att springa på isigt underlag med en galen draghund. Det blev till att försöka hålla mig till de mindre isiga ställena och hoppas på det bästa. Det gick vägen. Överlevde även den här rundan. Pust!

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.