Planterade vitlök 15 december

Har tänkt i flera år att det där att plantera vitlök skulle allt vara nåt men det har inte blivit av. I höstas beställde jag så hem vitlök att plantera. Inte kom den i jorden och som med så mycket annat var risken stor att den aldrig skulle göra det heller. Men så idag, den 15 december, tog jag äntligen tag i det. Nu är 2,5 pallkragar satta med vitlök. Återstår att se om jag var för sent ute. Jorden var inte alls frusen men kan ju vara kall för det. Täckte med ett lager halm för att stoppa lite kyla. Mycket bokashijord har de att gotta sig i de där vitlökarna.

I pallkragarna med raderna på längden är det två rader Therador till vänster och två rader Thermidrome till höger. I pallkragen som inte fylldes ut mer än till hälften är det två rader på tvären från höger med Thermidrome, 5 lökar totalt, och sedan två rader med Therador, 9 lökar totalt.

  

This entry was posted in Bokashi, Odling, Pallkrage, Självhushållning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.