Löpning #67/2018 Rehablöpning del 2

#67/2018 4,7 km rehablöpning del 2. En andra runda med Hugo och dags att ta nästa steg i rehabprogrammet även på Hugorundorna. Det fick bli en kort promenad och sedan ca 15 minuter löpning. Det går ju knappt i styrfart men det är ändock löpning. Ca fem minuters promenad och sedan löpning hela vägen hem, ca 11 minuter till. Hugo fixar det där bra och mitt knä höll. Med tanke på att jag slirar på rehabprogrammet och egentligen dubblar det till ett program per hund så har det gått över förväntan utan några bakslag. Än så länge kanske ska tilläggas.

Den här rehablöpningen har inte bara gett resultat på att Hugo klarar att springa igen, det har också gett resultat på Hugos midja. Han har gått ner betydligt snabbare i vikt än under de senaste två årens långsamma bantning.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning, Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.