Sjukgymnasten tvingade på mig gymträning

Skadade knät i somras när klumpen Hugo landade på det. Det har blivit mycket bättre. Har kunnat börja rehablöpning men det är verkligen inte bra än. Nu har sjukgymnasten fått för sig att jag behöver styrketräning på gym. Har kört några gånger under överinseende av nämnda sjukgymnast och idag var sista besöket där. Nu ska jag tydligen behöva fortsätta den där gymträningen på lämpligt gym i Tvååker. Det känns som att det var evigheter sedan jag hängde på gym och tanken är inte helt lockande. Det finns tydligen två, Korpen och 4shape. Frågan är vilket jag ska välja..?

This entry was posted in Träning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.