Löpning #49/2018 Rehablöpning del 2

#49/2018 4,7 km Rehablöpning del 2. Hugo var inte helt förtjust i mattens tilltag att ta med hästen Skálda på rundan. Han litar inte ett smack på hästarna sedan Audna nafsade honom lite lätt i rumpan under en runda. Skálda däremot var väldigt nöjd att få följa med. Hon hade brått. Det hade inte Hugo. Det blev väldigt långsamma och lite röriga fem minuters löpintervall. Knät var väldigt nöjt med det och beklagade sig inte alls som under det tidigare varvet med draghunden.

Totalt avverkat 9,4 km. Det blev några fler intervallpass med löpning än vad jag kanske vågar berätta för sjukgymnasten men de gick å andra sidan så långsamt så det nästan kan räknas som promenad. Det är många som behöver motioneras även om matten är justerad.

This entry was posted in Hästar, Hundar, Islandshästar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.