Tack för alla gratulationer!

Tack för alla gratulationer när jag fyllde 50! Det är överväldigande att fylla år så här i facebooks tidevarv. Så många från både förr och nu som ägnas en tanke vid varje gratulation.

Det blev ett för mitt introverta jag alldeles perfekt 50 årskalasande . Två trevliga sittningar med fika under eftermiddagen och en god middag med familjen på kvällen. Helt slut somnade jag i soffan när jag väl hamnade i den så det blev inte bloggat då som tanken var. Men det får bli idag istället.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.