En underbar strandritt första varma vårdagen

Vågade mig på att ta med Skálda på en första gemensam strandritt. En alldeles fantastisk vårdag. Den där första som faktiskt är varm. Trevligt sällskap och en häst som var så duktig! Hon som aldrig gått på ridtur med andra hästar än de hemmavid och aldrig vågat sig ut i havet. Hon traskade efter en kort funderare ut i havet och magdjupt när vi skulle passera åmynningarna. Så där djupt så att jag blev ilsket kallt dyngsur om fötterna när havsvattnet sköljde ner i mina jodphurs. Det är faktiskt alldeles fantastiskt att få följa de egna uppfödningarna och deras utveckling. Idag har det blivit väldigt mycket miljöträning. Hon var nog trött både fysiskt och mentalt när vi kom hem. Inte bara hon heller. Matten var rätt slut även hon. Plus en stor överdos sol.

Inte nog med trevligt sällskap och en underbar strandritt, fick en god sopplunch också!

Tog med kameran för att jag skulle träna på att använd den inför sommarens Islandsresa. Batteriet var så klart slut. Skulle istället plocka fram mobilen att fota med och upptäckte att den låg kvar i ryggsäcken på samlingsplatsen. Så kan det gå. Tur att klippan Gunilla Norrman var med och som vanligt fotade fina bilder.

Bild Gunilla Norrman

Bild Gunilla Norrman

Bild Gunilla Norrman

Bild Gunilla Norrman

Bild Gunilla Norrman

Bild Gunilla Norrman

Bild Gunilla Norrman

Bild Gunilla Norrman

Bild Gunilla Norrman

Bild Gunilla Norrman

Bild Gunilla Norrman

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

1 Response to En underbar strandritt första varma vårdagen

  1. Pingback: Audna på promenad | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] på promenad. Det fick bli Audna och mamma Skálda. Blev lagom med en promenad för Skálda efter gårdagens äventyr med strandritt och många intryck. Hjälmen fick stanna hemma och säkerhetsvästen åkte av efter 500 m när jag […]